Ákos és a Hathorok: A szeretet mindent megold?

Hathor Üzenet Bagi Ákos közvetítésében 2020.01.20

Embertestvérek!

Üzenetünk célja, hogy segítsen jobban eligazodni a nyilvánvalóan kaotikus világotokban.


De elsőként szeretnénk benneteket kérni, hogy használjátok ítélőképességeteket és hallgassatok megérzéseitekre az átadott anyag befogadása közben. Ha nem tetszik, zavar, nem értesz vele egyet, akár csak kis részben is, kérünk, hogy tedd félre, ne olvasd tovább, mert üzenetünk, úgy látszik, jelenleg, nem neked szól. Kérünk erre azért, mert így egyrészt nem zavarjuk meg szabad akaratotokat, szabad döntéseteket, másrészt, lehetővé teszi számunkra, hogy szabadabban beszéljünk a közlésünkre nyitottaknak. Ennek egyik oka, hogy az információ bolygótokon eddig nem látott sebességgel terjed, és nem lehet előre látni, kihez, mikor fog üzenetünk eljutni.


Mi gyakorlatias faj vagyunk, nem kedveljük és kerüljük az üres szólamokat, hangzatos kijelentéseket, bár ezek magva sokszor valóságon alapszik.
Most a címben szereplő gondolatról szeretnénk megosztani nézeteinket. Sokszor, sokfelé lehet hallani, hogy a szeretet mindent megold. De mi ennek a magva, hogy lehet értelmezni és hogy lehet napi életünkben használni. A tartalom ismerete, és annak használata nélkül ez a kijelentés csupán egy üres frázis
Kezdjük a „szeretet” kifejezéssel. Mit jelent, mit takar? Már nagyon sok és egymásnak gyakran ellentmondó, félrevezető, esetenként manipulatív elképzelés jelent meg.

A mi nézőpontunk szerint a szeretet nem vágy, érzés, és nyilvánvalóan nem valamilyen megszerzendő dolog. A szeretet egy rezgés, az univerzum teremtőjének, alapvető szándékát tartalmazó hullám. Mindenhol megtalálható az általatok ismert világban.
Amikor ráhangolódsz erre, az univerzumra jellemző alapvető rezgésre, akkor örömöt, hálát, boldogságot érezhetsz. Az érzéseid annak a jelzőrendszere, hogy a vágyaid, szándékaid felé vagy attól távolodva haladsz. Tehát az alapvető rezgés egy semleges hullámzás, amire hangolódva szándékaidnak, vágyaidnak, gondolataidnak megfelelő érzéseket érzel. Amennyiben ez otthonos, örömteli, kívánatos, akkor a vágyad a teremtésben a magasabb rezgésszámok felé való haladás. Ezek a koherens érzések annyira kellemesek, hogy „szeretsz” benne tartózkodni. Mivel ennek az energetikai és mindenki számára elérhető, a teljes teremtésre jellemző állapotok háttere jelenleg kevéssé ismert, ezért használjátok a „szeretet” szót pontatlanul.

 

 

Jelenleg még a többség csak bizonyos formák – másik személy, tárgy, környezet - jelenléte esetén érzi át ezeket az „áldott” állapotokat, sokszor spontán módon és eleinte csak nagyon ritkán. Az általunk és sok más által átadott technikákkal – feltéve, hogy ugyanazokat a részeiteket aktivizálja – ennek a ráhangolódásnak a gyakorisága, időtartama és ereje kedvetek szerint előidézhető és erősíthető.

Sokan úgy érzik, hogy más világból származnak, és hogy ott mennyire jó volt, gyakran vágynak „haza”. Ezek olyan emlékek, amikor a Vándor emlékszik korábbi életére, és annak hangulatára. Igazából azt érzi, hogy a hely ahonnan jött ismerte ezt a ráhangólódási lehetőséget és ott széles körben használták. Ide való születésének egyik célja volt, hogy megtanítsa a bolygó lakosságának ezeket a módszereket és lehetőségeket. Hogy segítsen, hogy az emberek is elő tudják állítani a ugyanezt a bolygón. A Vándoroknak tehát ITT kell előállítani a boldogságukat, a teremtés alapvető hullámaira való tartós ráhangolódással. Így lesz a Föld „Otthon” nekik is és a földlakóknak is.

 

 

Korábbi üzeneteinkben elmondtuk, hogy jelenleg a megvalósítás időszakában vagytok, nincs egyelőre szükség több módszerre, tanfolyamra, előadásra, beavatásra, vizsgákra, főleg nem súlyos összegekért ahhoz, hogy kapcsolatba lépjetek önmagatokkal, magasabb énetekkel. Nem baj, ha ilyen helyekre jártok, csak nem szükséges, mindenetek megvan már így is, hogy kiemelkedjetek.

Olvassátok újra, ha szükséges és úgy gondoljátok, a korábban átadott információt. Mivel előbbre léptetek azóta a tudatosságban, segíteni fog azok mélyebb megértésében. Esetleg újabb nézőpontok kelthetik fel érdeklődéseteket és épülhetnek be.

Az érzésekre való figyelés hasonlatos egy hajó navigációs rendszeréhez. Kifinomult térképek, gps, időjárás előrejelzés segíti a hazavezető utad. Természetesen, mivel szabad akaratod van, nem kötelező ezeket használni, baj nem érhet, hiszen örök élet van, esetleg néhány „furcsa” élménnyel leszel gazdagabb. Lehet, hogy van, aki vágyik is ilyesmire. De, ha TE, meguntad a zűrzavaros, és igazából már szükségtelen tajtékot, a fájdalmakkal, konfliktusokkal, viharokkal teli életet, akkor azt javasoljuk, hogy használd az elválaszthatatlan részed képező érzelmi navigációs rendszered.

 

 

Működése nagyon egyszerű, bár eleinte több odafigyelés igényel. Ha kellemes érzések járnak át, akkor gondolataid és az általuk keltett rezgés hazafelé, a magasabb tudatoság, az örömtelibb, egészségesebb élet felé vezet, ha pedig, feszültség, harag, düh és más kellemetlen érzések járnak át, tudhatod, hogy távolodsz otthonodtól.
Azt tanácsoljuk, hogy minél gyakrabban tedd fel magadnak az ellenőrző kérdéseket: Ma mennyit voltam a feltétel nélküli szeret állapotában? Mennyi feszültséget tudtam harmóniává változtatni? Milyen akadályokat tudtam eltávolítani? Mit tudtam jó irányban megváltoztatni? Mennyivel lett kellemesebb az életem az utóbbi időben? Mennyivel vagyok egészségesebb, mint korábban?

Főleg az elején nagyon fontos ez az ellenőrzés. Kiemel a megszokott, adott esetben rosszkedvű állapotból, másrészt megerősít, ha látod, hogy fejlődtél és tapasztalod, hogy van remény.

 

 

Nem csak hiszed, hanem tapasztalatod alapján TUDOD, hogy van kiút.

Használd egyre gyakrabban az átadott módszereket, melyek látszólagos egyszerűségük mellett rendkívül hatásosak. A módszerek annál gyorsabban és könnyebben fejtik ki hatásukat, minél inkább begyakoroltad őket.

Jelenleg sok tudatalatti, rejtett okú betegség is megjelenik. Ezekhez kifejezetten javasoljuk a korábban átadott „Fénygyógyszer” eszközt, ami sok, látszólag megoldhatatlan gond esetén segíthet.

A lét természetes állapota az öröm, a bőség, az egészség. Ennek módja a teremtés alapvető hullámaira hangolódás. Hogy ez milyen mértékben sikerült, arról ad tájékoztatást az érzelmi jelzőrendszered.

Tehát, a feltett kérdésre válaszolva: igen, a szeretet mindent megold, ha tudjuk, mit jelent, hogyan hangolódjunk rá és miként tartózkodjunk ebben az állapotban.

Mindenkinek természetes és elvitathatatlan joga és képessége hogy megteremtse saját egészségét, örömét, boldogságát.

Már csak rajtad múlik, merre húz a szíved és mész-e utána.

Szeretettel:
A Hathorok

 

Ákos megfigyelései


Annyira kerek az üzenet, hogy nem sok mindent lehet hozzátenni.
Amit viszont érdemes megjegyezni, hogy mostanában a legnagyobb gondot a tömérdek információból a nekünk és rólunk szóló és valóban segítő tudást, gondolatot, intuíciót kiválasszuk. A hamis próféták, a jószándékú de mégis csak félművelt és félreinformált és így kártékony tanácsadók, a kifejezetten pénzéhes guruk, mind könnyen tévútra vihetnek és megnehezítik az életünket. Nagy szerencse éri azt az ébredőt, aki jó tanító közelében ébred. A jó tanító ismérve, hogy a közelében, az útmutatásai megfogadásának hatására fejlődünk.

 

 

Ahogy én olvastam korábban a könyveket, csatornázásokat, mindig azt láttam, hogy a felhozott példák nagyon jók, csak sokszor pont arra az egyre nem adnak választ, ami az akkori kérdésem volt.

Ebben szeretném segítségemet felajánlani, hogy személyes beszélgetés, konzultáció, összejövetel esetén a konkrét kérdésre tudjak válaszolni, az adott élethelyzetben tudjak saját tapasztalatom, és esetleg a Hathorok segítségével választ, útbaigazítást adni.

Jelentkezz a levelezőlistára, a facebook csoportba, hogy első kézből értesülj.

Várom kérdéseiteket, hozzászólásaitokat írásban, telefonon, és személyesen.

 

© Bagi Ákos www.lelekmod.hu 2020 Minden jog fenntartva. Másolhatod, meg- és eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, teljes terjedelmében közlöd és feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét.

 

 

 

Válj tehetős emberré! Kérlek, hogy támogass, segíts!

Megosztás a FacebookonFacebook