Hathor üzenet Bagi Ákos közvetítésében

2017. január 22.

 

Első lépések az új tudati dimenzióban

 

Embertestvéreink!

Szeretettel gondolunk Rátok ezekben a nehéz és sorsfordító napokban.

Várva várt pillanat ez. Meg kell és meg lehet találnotok valódi benső mozgatórugóitokat, miért és hogyan érdemes élnetek. Sokan – jelenleg a többség – erről mit sem tud. Őket ügyesen, csöndben vezetik. De nem a manipulátorok a felelősek. Ne őket okoljátok elsősorban.

Fiatalabb testvéreink hisznek nekik, tőlük várják a megoldást, ami természetesen sosem fog elérkezni. Azért mert ez lehetetlen. Mert mindenki élete a természet alapvető törvényeinek engedelmeskedik. Senki nem tud más helyett dönteni, tanulni, tapasztalni. Hiába állítja, hiába bizonygatja, nincs senkinek hatalma mások felett. A mások feletti hatalom csak akkor lehetséges, ha az adott egyén lemond veleszületett képességeiről, elfogadja a külső – vagyis mások – igazságot. Tehát inkább hisz másnak, mint önmagának.

Minden egyes sejtetek tudja ezt és várja, hogy tudatos énetek is észrevegye és tudja, és főleg merje felvállalni a felelősséget saját életéért.

Mindig, mindenhol ilyen a gyermek, a spirituális gyermek is. El kell szakadnia szüleitől és saját életet kell élnie. Ahogy az állatvilágban is az anyja ellökdösi a már érett borját és a madarak is kiröptetik fiókáikat.

Embertestvéreink számára is eljött az idő erre. A gondoskodó természet tudja ezt és ezért így alakulnak a körülmények is. Egyre savanyúbb a tej, valami más táplálék felé kell nézni. A régi már nem táplál.

A Föld ennek megfelelően alakul át, lehetőséget teremt az újfajta élet kialakítására. A külső feltételek és a belső képességek összekapcsolódnak és megteremtik a vágyak megtapasztalásának körülményeit.

A bolygó lakói mind-mind megkapják a lehetőséget, hogy saját elképzeléseinek megfelelően alakítsák életüket. Sokan sokfélét akarnak. Az új társadalom alapja a benne élők közös nevezője. Azok a dolgok, amiket mindenki elfogad. A különbözőség üdvözlendő, hiszen a másfajta gondolkodásmód kiegészíti a közöst, nem a másik rovására történik.

Mivel mindenkinek, vagyis minden egyes „istendarabnak” lehetősége van megtapasztalnia önmagát, az egymás rovására élés csak úgy lehetséges, ha az ilyen világban élők külön tudati dimenzióba, avagy idővonalra kerülnek. Vagyis semmi nem veszhet el a teremtésben, minden él és változik, csak nem egy helyen és időben.

A bolygón élők keresik a helyüket LÁTSZÓLAG össze vissza rohangálnak, olyan,mint egy kaotikus pályaudvar. Tom ezt a fogalmat „káoszcsomópontnak” közvetítette,. fordította, tolmácsolta. Ami elég pontos hasonlat, de mégis csak hasonlat. És minden hasonlat nem az, amihez hasonlít, így pontatlan. Hiszen jelen esetben mindenki érkezett valahonnan és tart valamerre. Van aki tudja ezt és van aki nem tudatos a folyamatra.

Mi segíteni szeretnénk abban, hogy minél több embertestvérünk tisztában legyen, hogy merre szeretne menni, mire vágyik, és hogyan tudja ezt megvalósítani.

Az univerzum minden egyes része a fejlődésre vágyik, a magasabb tudati állapotra, és minden egyes helyzet, körülmény, létező támogatja ezt. Akkor is, ha nem tudja sem a támogató, sem a támogatott. Akkor is, ha jelenleg sok minden érthetetlennek tűnik. Akkor is, ha azt látni, hogy az emberiség a vesztébe rohan.

De ez csak egy nézőpont. Mindenki saját maga kiválaszthatja saját nézőpontját, ha meri, ha akarja és tudja a módját. És mint az Univerzum része, mi is ebben szeretnénk segítségetekre lenni.

Reméljük, hogy alkalmazzátok a módszereket, és így egyre fájdalommentesebb, valóban boldog és sikeres életet élhettek. Pont úgy, ahogy számotokra a legjobb. Talán önzésnek is tűnik, de az univerzum így működik: az én örömöm öröm másoknak is, az én sikerem siker mindenkinek.

Minél inkább megengeded magadnak, hogy boldog légy, annál közelebb kerülsz valódi belső lényegedhez. Mert lényeged a boldogság. És ha elindultál az úton önmagad felé, már csak idő kérdése, hogy mikor engeded meg teljesen.

Embertestvérünk: Sorsunk a boldogság!

 

Ákos megjegyzései

Sokáig nem fordítottam, nem közvetítettem. Egyre inkább azt éreztem, hogy Tom közvetítései számomra egyre vállalhatatlanabbak. Egyszer személyes találkozó során rövid, de mégis intenzív élmények hatására sorsfordító változás történt bennem: befejezem az addigi tevékenységem. Azt éreztem, hogy kiszakadt belőlem lényem fele. Bő két év kellet, mire kialakult bennem, hogy mi az enyém, és mi nem a Hathorokkal való kapcsolatban.

Mivel Tom könyvében is megrendítő és így sorsfordító volt az első mondat: „Mi a Hathorok vagyunk és szeretettel jöttünk”, életre szóló lett számomra a Hathorokkal való kapcsolat. És az megmaradt. Sikerült rátalálnom, hogy számomra mit jelent a belső út, a létezés, és annak kifejeződése. Az elmúlt időszakban jócskán kiegészült tudásom a spirituális –önmegismerési – úton.

A jelenlegi átalakulásban minden csepp szeretetre szükség van, hogy megőrizzük isteni/emberi mivoltunkat, hogy emlékezzünk: spirituális lények vagyunk emberi testben, nem pedig fordítva.

Azt látom, hogy nagy szükség van az iránymutatásra, néha a sötétben bolyongó és több fényre vágyó lelkek számára. Tudom, hogy ki lehet jönni a kikészített csapdákból, lehet boldog, békés és mindenki számára sikeres világot építeni.

Ezúton ajánlom fel legjobb képességeim mindenki számára, hogy a hazatalálás a lehető leggyorsabb és legboldogabb legyen.

 

 

 

© Bagi Ákos 2017-. Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, és feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és Ákos webcímét: Ákos webcímét: www.lelekmod.hu , valamint a cikkre mutató linket: Ákos és a Hathorok: Első lépések az új tudati dimenzióban

-----------------------------------EDDIG :)

Válj tehetős emberré! Válj azzá, akinek van adnivalója! Válj azzá, akinek van!

Megosztás a FacebookonFacebook