Ákos és a Hathorok: Emelkedés, gyógyítás, útelágazás

Hathor Üzenet Bagi Ákos közvetítésében 2019.07.29

Embertestvérek!

 

 

Mint láthatjátok, egyre bonyolultabb és zűrzavarosabb a világotok, mind kis, mind nagy léptékekben. A régi és a születendő új egyszerre létezik. Az új világ nem egységes. Alapvetően kétféle világ, szemlélet- és életmód fog kialakulni.

Az egyik az egymást segítő, a másik az önmagát segítő rendszer.

Mindenkinek dönteni kell, melyik világ felé húzza a szíve.

Az egymást segítő hozzáállású rendszerben alapvetően a szemléletmód az, hogyan tudom önmagam mások számára hasznossá tenni, hogyan lehetek mások segítségére.

Az önmagát segítő rendszerben pedig az a cél és gondolkodási attitűd, hogy hogyan tudok hasznot húzni önmagam számára mások fel- és kihasználásával. Hogy tudom a világ erőforrásait, létezőit az irányításom és uralmam alá hajtani.

 

 

Mivel nincs „helyes út”, nem jónak, hanem önmagunknak kell lenni, szabad a döntése mindenkinek.

Meg kell érezni, vállalni és elfogadni, hogy ilyen vagyok, és ez alapján melyik világ a vonzó számomra.

Ez a döntés azért fontos, mert évmilliókra határozza meg az életét annak, aki a döntést meghozza. Évmilliókra kiható evolúciós lépés.

Tehát hagyd magad megnyilvánulni és figyelj az érzésekre, milyen helyzetben és körülmények között érzed jól magad.

Ez az iránytűd és hagyd, hogy a NEKED megfelelő irányba álljon.

Ne akarj mintáknak, meg egyfajta ideálisnak tűnő képnek megfelelni. Arra próbálj ráérezni, hogy mi az, ami örömmel tölt el, mire vágysz valójában.

 

 

Mostanában viszonylag kevesebb csatornázott üzenet érkezik, és ilyenkor is főleg csak ismétlik ugyanazokat a dolgokat, amiket már úgyis tudsz. Ennek az az oka, hogy a megvalósítás időszaka érkezett el bolygó számára. Sokan és nagy érdeklődéssel figyelik, merre tart a bolygótok és milyen jövőképet követtek és eszerint milyen életet választotok. A jelenlegi evolúciós lépés megtételéhez már elegendő tudás és ismeretanyag van birtokotokban. Már nem kell újabb anyag, újabb tényező a feladat megoldásához. Természetesen van további fejlődés, de az már később fog megtörténni. Az ahhoz szükséges információ már csak túlbonyolítaná a helyzetet, nehezebbé tenné a most meghozandó döntést.

 

Az energia növekedése, az idő rövidülése, rezgésszám és a fény mennyiségének emelkedése az új világ kialakulásának jele. Aki már jobban elkötelezett a jövőbeni élete felé, könnyebben lépést tud tartani a változással, annak a magasabb fordulatszám felvétele ezzel szinkronban, könnyedén történik. Nő az öröm, a harmónia, egyre több a szinkronisztikus esemény az életében, mindez pedig egy önmagát erősítő folyamat.

 

 

Akiben még több az önmaga saját boldogabb énje felé vezető úton az akadály, az több fizikai nehézségbe ütközik, ismétlődnek a kellemetlen események, botlások balesetek. Ezeket a jeleket nem segítségnek, hanem bosszúságnak élik meg, nem hálát éreznek amiatt, hogy felhívják a figyelmüket a hibás gondolkodásuk és emiatt negatív érzéseik meglétére, hanem másokat okolnak, dühöngenek és adott esetben bosszút forralnak. És ez is önmagát erősítő spirál.

 

Az egó tulajdonsága, hogy amíg nem érzi, hogy elvesztette a játszmát, nem adja fel. Akár halálig is elmegy, hiszen úgy látja, hogy az irányítás elvesztése számára halálos. Ezért mindent belead és ha nincs az egyénnek szerencséje halálos a kimenetel.

Akik viszont az egyre nehezedő körülmények között feleszmélnek, lehetőséget kapnak az életük eggyel könnyebben történő irányítására. Nem az öntudatlan folyamatok rángatják kényük-kedvük szerint, hanem eggyel jobban kezükbe vehetik életüket.

Az ébredést természetesen nem lehet szándékkal meglépni, ez megtörténik. És ilyenkor nem tudni, hol vagyunk, milyen helyzetben leledzünk.

 

 

Üzenetünk azoknak szól, akik feladták a védekező álláspontot és nyitottak újabb látásmódok és így újabb világok felé. Ilyenkor ritka kivételtől eltekintve testi tünetek, fájdalmak, adott esetben betegségek vannak. Hiszen ezek voltak az ébredés kiváltói, ekkor adta fel az egó és döntött úgy az egyén, hogy elég volt.

 

Az eddigi információk elegendőek, használni kell elkezdeni egyre szélesebb körben, mind egyénileg és mind csoportosan. Talán olvassátok újra az eddigieket és biztosan találtok olyat, ami eddig elkerülte a figyelmeteket, hiszen magasabb tudatszintre lépve már mást IS jelentenek a dolgok.

Használjátok többször az átadott módszereket, eszközöket.

Legyen egyre inkább, ha lehet, minden pillanatban a fejetekben, hogy többek vagytok és merre akartok haladni.

Tartsátok a koherens érzéseket, érezzétek egyre jobban a hála, az öröm egyre magasabb fokait.

Tudjátok, hogy mindig van választás, csak akkor lehet kényszeríteni, ha elfogadod a téged kihasználók sugallatát, hogy kicsi és gyenge vagy.

Tudd, hogy egy vagy a mindenséggel, hogy örök az élet és a fejlődés. Nincs mit vesztened, elérhetsz bármit, akkor is, ha nem ezt tanították eddig. Lásd magad többnek, teljesebbnek és boldogabbnak mint tegnap.

Tartsd észben, hogy akkor is van a tudatosságban felfelé vezető út, ha melletted mindenki lefelé halad.

Hozd meg döntésed és csatlakozz hozzánk, ha szíved ezt sugallja.

Mi addig is őrizzük víziónkat az emberiség emberhez méltó világáról

 

Szeretettel:

A Hathorok

 

 

Ákos megjegyzései

Sokáig érlelődött bennem, hogyan adjam át az üzenetet. Hogy lehet, hogy kevés az új információ? Hogy lehet, hogy itt vannak körülöttünk a Hathorok és még sok másik emelkedett csoport és hallgatnak. Itt vannak, kérdésre mindig jelzik, hogy itt vannak a közelben, mégis csöndben vannak.

Megértettem, hogy ránk várnak. Csatlakozunk-e hozzájuk a világ egymást segítő felfedezésében, vagy sem. Meg kell várni, amig az egyének külön-külön megérnek és kiválasztják útjukat.

Mutatják az utat, de lépni nekünk kell.

Ebben segítenek állandó jelenlétükkel, szeretetet és energiát küldve, hogy a számunkra legmegfelelőbb döntést tudjuk meghozni.

Ha képesek és hajlandóak vagyunk-e kicsit felemelni a fejünket, meglátni egy nagyobb képet, ha megállunk egy-egy pillanatra a taposómalomban, legyen módunk figyelni arra, hogy mi a VALÓDI vágy bennünk és egy lépéssel közelebb kerülni hozzá.

 

 

Szándékom, hogy újra elindítom a találkozókat, hogy a jelenlévők tudatosságukat használva segítsék a csoport többi résztvevőjét és így önmagukat is emelve, gyógyítva, támogatva. A legfőbb hangsúly az (ön)gyógyításra fogom tenni, amit egy támogató közeg rendkívül erőteljessé tehet.

 

Jelentkezz a levelezőlistára, a facebook csoportba, hogy első kézből értesülj.

 

Várom kérdéseiteket, hozzászólásaitokat írásban, telefonon, és személyesen.

 

© Bagi Ákos www.lelekmod.hu 2019 Minden jog fenntartva. Másolhatod, meg- és eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, és feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét.

Válj tehetős emberré! Kérlek, hogy támogass, segíts!

Megosztás a FacebookonFacebook