Ákos és a Hathorok: Talpon maradni a káosz(csomópont)ban

 

Embertestvéreink!

A Föld átalakulása újabb szakaszába lépett. A régi világ széthullása folytatódik.

DE!

És ez az igazán fontos: megjelentek az új világok csírái is.

Ez azt jelenti, hogy bár a régi világ fogódzói eltűntek, kezdenek kialakulni és megszilárdulni a jövőbeni világok.

Mert mi a valódi jelentése a káoszcsomópontnak?

A régi idővonalak, az önmagukat összetartó rezgés-szigetek, és ezzel együtt különböző rezgésszintű világok, emberek, létezők, haladnak addig jól megszokott életük, kialakult életmódjuk, gondolkodásmódjuik, szokásaik szerint egy olyan galaktikus zónába, ahol több az energia, több a fény.

A többlet energia hatására az egyes világokban felgyorsulnak az események és ennek következtében az addig elválasztott világokat határoló keretek szűkössé válnak és egyre inkább beleütköznek a környező - addig ismeretlen, vagy csak hírből ismert más világokba.

Ahogy ez a folyamat erősödik, egymásba olvadnak ezek a világok.

Mivel TE is valamelyik világgal érkeztél, te is találkozol egyéb, eddig idegen világok tagjaival. Egyre több a találkozás másokkal.

 

 

A világokat alkotó egyének egymás közötti korábbi kapcsolatai meglazulnak. Felbomlanak az addig megingathatatlannak tűnő rendszerek, mind egyéni, mind országos, mind bolygóméretben...

Bár a korlátok eddig keretek között tartottak, de egyúttal támogattak is. Mivel ezek megszűnnek, egyre kevésbé van mód külső dolgokra támaszkodni. Kényszerítenek a körülmények, hogy azt mindenki egyénileg határozza meg, hogy mire vágyik, milyen világot szeretne, mi "otthonos" számára.

 

Ezt természetesen addigi képességei, tudása, bölcsessége, szeretet és tudatszintje szerint teszi. A más világok egyedeivel való folyamatos kommunikáció, konfliktus, új szempontok megismerése új módszerek elsajátítását, másfajta életmód, kommunikáció és kapcsolódás kialakítását teszi lehetővé és egyszerre szükségessé.

A korlátok felbomlása és elvesztése tehát egyszerre lehet rémisztő és hatalmas tudati fejlődés lehetősége is.

Mivel a jövődet nem a külső erőfeszítés határozza meg, hanem rezgésed, ezért, ha igazán kézbe akarod venni sorsod irányítását, akkor rezgészinted, annak minőségének és erejének megőrzése és emelése a cél.

MINDEN PILLANATBAN!

A körülötted élő, addig ismeretelen sötétséget és fényt képviselő világok tagjai vannak körülötted. Mivel olvasod ezt az üzenetet, TE is azért születtél a Földre ebben a rendkívüli időszakban, hogy segítsd saját fényeddel, szereteteddel a világ neked tetsző módon történő átalakulását.

Például, akik MÉG nem tudják, hogy többek, mint test, mindent meg fognak tenni, hogy az életük megmaradjon. És ez jelenleg a bolygón élők 90%-a.

Akik tudják, tehát érzik a zsigereikben, nem csak beszéltek nekik róla, hogy többek, mint a saját testük, kevesebben vannak. Szerencsére ez nem mennyiség szerint, hanem minőség szerint dől el. Magas tudatosságú egyének - amilyen TE IS vagy - ezrek, esetleg milliók életére vannak hatással. Akkor is, ha nincs személyes kapcsolat másokkal. A kollektív tudatmezőre mindenki hat. Ezért elég 144 ezer együtműködő a világ megváltoztatására. Akkor is, ha nem ismerik személyesen egymást.

Megszületésed előtt volt egy elképzelésed, hogy milyen legyen a jövőd. Erre a képre való visszaemlékezés is alapvető.

Amikor a sötétben botorkáló testvéreink harcias módon próbálják saját életüket, világukat megőrizni, neked is ez a feladatod. Amikor ilyenekkel kerülsz konfliktusba, tudd, hogy a megoldása tudatossági kérdés.

Csak a magasabb tudatszinten lévő képes elvonatkoztatni a fizikai azonosulástól, vagyis konfliktus, vita esetén csak ő képes emlékezni, hogy több, mint X.Y., aki éppen az igazáért kűzd és védi az önmagának hitt egyént.

Csak ő, vagyis - szerencsés esetben - TE vagy képes észben tartani, hogy miért született, mire megy ki IGAZÁBÓL a játék.

De nem szükséges ezt a szerencsére bízni. Tudatszinted emelésével egyre jobban képes vagy repülni.

Mi kell a repüléshez?

Elsősorban elemi vágy, szándék, hogy emelkedj, hogy kiemelkedj jelenlegi programjaid következményként létrejövő környezetedből, körülményeidből.

Második hogy fel kell pörgetni a motorokat. Vagyis töltekezz, fogadd be a külső - galaktikus - fényt, fókuszálj belső világod egyensúlyára és erősítsd a kapcsolatot magasabb éneddel.

A harmadik pedig, hogy le kell tenni a ballasztokat, hogy könnyebb legyen a gép. Túl kell lépned az akadályozó tényezőkön, a konfliktusokon, és a belső gondolkodási béklyóidon.

Ez a három egymást erősítő elem. Vagyis, ha az egyikben sikert érsz el, az a többi területre is kihat.

Amikor pedig egyre jobban fényed, rezgésszinted, energiád emelésére - a repülésedre - figyelsz, egyre jobban kezdesz a világodra, életedre és a körülötted lévőkre hatni. Nő sebességed és a repülési magasságod. Új utak, ismeretségek, lehetőségek nyílnak és új világok szilárdulnak meg.


Ez egy olyan folyamat, ami egyfolytában zajlik: éjjel és nappal, és amikor ülsz, amikor sorban állsz a pénztárnál, amikor telefonálsz, amikor sétálsz és amikor úszol.

És eközben látod, hallod a híreket, a konfliktusokat a vitákat. És amikor a - NEKED - jóra koncentrálsz, az fog egyre jobban szemed elé kerülni.

Tudd mindig, hogy van lehetőség emelkedni, hogy mindig van mód a magsabb rezésszintet, a több szeretetet választani és minden pillanatban több vagy, mint a fizikai tested.

Így a - látszólagos - káosz elmúltával neked jobban testző világba jutsz. Hogy mennyivel jobb? Amennyivel jobban elképzelted, amennyivel jobban kitartottál VALÓDI önmagad mellett.

Szeretettel és egy magas tudatszintű emberiség látomását őrizve:

A Hathorok.

Ákos megjegyzései

Minden fejben dől el. Erről szól az üzenet.

A jelenlegi hatalmas mentális "zaj"ban is meg lehet a belső csendet találni.

Képes vagy emelkedni a megszületésed előtti tudatszintig minimális erőfeszítéssel.

Mintha egy rúdon, vagy kötélen másznál felfelé könnyedén.

És garantálom, hogy jelenlegi szintednél magasabban van, mint a jelenlegi.

Ez azonban nem verseny, nem izzadós erőfeszítés, hanem játék.

A "kemény munka" és "erőfeszítés" külső tevékyenység és azért "nehéz", mert szembe megy a teremtéssel.

Ha játszol, ha megtalálod VALÓDI szenvedélyed, amit nem tudsz megunni, amit mindig örömmel teszel és mások mosolyognak a hatására, akkor közelítettél hozzá(d). Akkor is, ha ezt adott esetben nem értékeled, talán le is becsülöd. Mert talán túl könnyű. Hisz arra tanítottak ebben a társadalomban, hogy ennek nincs értéke.

Vajon miért?

Mettyú, már megint ezt a furcsa "mib eszé lünkspa nyolul" hangot vesszük.

Tudományos tudatszint...

 

 

© Bagi Ákos 2018-. Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, és feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és Ákos webcímét: Ákos webcímét: www.lelekmod.hu , valamint a cikkre mutató linket: Ákos és a Hathorok: Talpon maradni a káosz(csomópont)ban

 

-----------------------------------EDDIG :)

 

 

Válj tehetős emberré! Válj azzá, akinek van adnivalója! Válj azzá, akinek van!

Megosztás a FacebookonFacebook