Fényátvitel: Tom Kenyon emlékeztetője a Hathor globális meditációra

2011. november 8.

A 11.11.11. világméretű meditáció

Maga a Fényátvitel Világméretű Meditáció csoportunk számára este 9-től 10-ig fog lezajlani PST, azaz csendes óceáni idő szerint. Ez november 12-e reggel 5 és 6 között van GMT (Greenwhichi idő szerint) (Ez pedig reggel 6 és 7 között van magyarországi téli (valós – a Nap járásához igazodó) időszámítás szerint).

Ebben az órában a Hathorok az 5-12. dimenziókból fognak a hangok segítségével fényt lehozni. A magasabb (a 9-12-ig terjedő) dimenziókban létező Hathorok kultúrájuk ősi mesterei.

Korábbi alkalmakkor az 5-8. dimenziók Hathorjai vettek részt, és ez az első alkalom, amikor a 9-12. dimenzió Hathorjai is részt vesznek a fény és hang létrehozásában.

A dimenziók koncepciója nagyon összetett kérdés. A jelenlegi összefüggésének középpontja, hogy minden egyes magasabb dimenzió egyre finomabb természetű. Továbbá minél finomabb a dimenzió, annál nagyobb a hozzáférhető (teremtő)erő. Érzéseim szerint a Hathorok multidimenzionális „koncertje” mindannyiunk számra nagyon mély és alapos hatású lesz.

Ha úgy döntesz, hogy részt veszel ezen az egy órás meditáción, a Hathorok azt javasolják, hogy hallgasd meg hétszer egymás után az Agyalapi Mirigy Dimenzionális Hangolást, majd ülj csendben 20-30 percet figyelmedet a hipofíziseden tartva. Javasolják, hogy ha lehetséges feküdj le és pihenj. (Az Agyalapi mirigy Hangolásra és annak használatára mutató link az üzenet végén található.)

Ezen meditáció átalakító energiáinak hatása ki fog terjedni az összejövetelünk mindhárom napjára. Az átjáró akkor fog megnyílni, amikor csoportunk Seattle-ben november 11-én PST szerint este 7-kor elkezd dolgozni. Nyitva lesz november 13 PST szerint este 4-ig (magyar idő szerint november 14. éjjel 1-kor), amikor pedig be fog zárulni. Ebben a teljes időszakban az Agyalapi Mirigy Dimenzionális Hangolással végzett munka különösen hatékony lesz. ( A helyi idő szerinti pontos időpontokról itt is tájékozódhatsz: www.timeanddate.com)

Mind a meditáció, mind pedig a seattle-i háromnapos rendezvény energiái túl fognak lépni téren és időn. Más szavakkal ez azt jelenti, hogy amíg az átjáró nyitva van, az Agyalapi Mirigy Dimenzionális Hangolás használatával mély belső tudati állapotba léphetsz, tartózkodási helyedtől függetlenül.

Amennyiben követed a Hathorok meditációra vonatkozó javaslatait, félrevonulsz egy órára, hogy ne zavarjanak. Meghallgatod a meditációt hétszer egymás után (számítógéped, vagy mp3 lejátszód segítségével) Majd csendben ülsz 20-30 percig figyelmedet az agyalapi mirigy területén tartva. Végül lefekszel és pihensz. Sokunk biztosan elalszik majd a pihenési szakaszban. Ez pedig jó dolog. Ha megtörténik, azt javaslom, hogy fogadd el és hagyd megtörténni.

Ha azt érzed, hogy többször is meg szeretnéd csinálni a meditációt, figyeld önmagad. Ha a szokásosnál furcsábban érzed magad, hagyd abba és pihenj.

Arra számítok, hogy mindenki, aki csatlakozik hozzánk, mély és átható élményben részesül. Szeretettel köszöntöm világunk közösségét (sangha) a Nagy Misztérium Asztalánál.

Tápláljon és töltsön fel élettel a megnyíló birodalmak fénye. Érjen el a fény átalakító hatása mindenkihez, aki vágyik rá.

Fontos: A hangok hétszeri meghallgatásához le kell töltened a számítógépedre, vagy mp3 lejátszódra. Ne hallgasd folyamatosan weboldalunkról közvetlenül. Ha túl sokan hallgatják egyszerre, (a play gomb lenyomásával) szó szerint lefagy a rendszer és senki sem lesz képes hallgatni. Ezért kérem, töltsd le (időben) számítógépedre. Nem lehet mp3 lejátszóra, vagy okostelefonra közvetlenül letölteni a zenét. Először mindenképpen számítógépre kell.

Ide kattintva elolvashatod Tom Kenyon honlapján az Agyalapi Mirigy Dimenzionális Hangolás korábban megadott instrukcióit, és megtalálhatod az ingyenes zenedarab letöltési helyét is.

Egyéb információ: Tom Kenyonról független dokumentumfilm készül. Itt láthatod az előzetesét.

©Tom Kenyon 2011. Minden jog fenntartva. másolhatod, megoszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a másolásvédelmi nyilatkozatokat és Tom webcímét: www.tomkenyon.com.

Fordító: © Bagi Ákos www.lelekmod.hu 2011

Minden jog fenntartva. másolhatod, megoszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét.

Válj tehetős emberré! Kérlek, hogy támogass, segíts!

Megosztás a FacebookonFacebook