Az érdeklődők számától függetlenül szívesen tanítok. Ez nem mennyiségi kérdés.

Kevesebb résztvevő esetén több figyelmet kap az egyén, több ember esetén általánosabb az anyag.

Jelenleg csak kérésre tartok tanfolyamot. Ha ilyen érdekel, írj, vagy hívj.

Hathor I. tanfolyam
5 alkalomból álló, alaptanfolyam a Hathorokról, módszereikről, világlátásukról. További részletek itt.

Hathor II. tanfolyam
3 alkalomból álló, tanfolyam a Hathorokról emelkedett módszereiről, fejlett meditációs és energetikai módszereikről, a magasabb dimenziókról. Az alkotás és a teremtés. További részletek itt.

Saját úton járás tanfolyam
Mi a saját útmutatás és vágy szerinti élet, hogy érhetem el, mit és hogyan kell tennem. 2 alkalomból álló tanfolyam és gyakorlat saját megerősítő technológiák, módszerek alkalmazására. Minden résztvevő saját, egyedi CD-t készít és kap. További részletek itt.

Emelkedett szexualitás tanfolyam
2 alkalomból álló tanfolyam és gyakorlat a Hathorok, a tao és egyéb módszerek használatával egyéneknek és pároknak.További részletek itt.

Alkotás, teremtés, kreativitás, művészet tanfolyam
12 alkalomból álló tanfolyam és elsősorban gyakorlat a bennünk rejlő művész, alkotó, teremtő felszabadítására. Jelenlegi és leendő művészeknek, olyanoknak, akik kreativitásukat az eddigieknél jobban szeretnék - valóban eredményesen - kibontakoztatni.További részletek itt.

Tanfolyam: A sötét oldal működése
3 alkalomból álló tanfolyam a sötét oldal működéséről, céljairól és ezek kezeléséről. A helyzet magasabb nézőpontból való átlátására és eligazodásra. Azoknak akik dühvel próbálják saját és az ország/világ gondjait megoldani különösen ajánlott.További részletek itt.

Kérlek, hogy támogass, segíts!

Megosztás a FacebookonFacebook