2021. október 19. kedd
42. hét, 292. nap
Megosztás az iWiW-en Megosztás az iWiW-en                  Megosztás a FacebookonMegosztás a Facebookon                  Megosztás a TwitterenMegosztás a Twitteren --

Gondolj bele:

Szerinted miért akkor tilos a devizahitelek felvétele, amikor magas az árfolyam? Amikor pl a svájci frank árfolyama történelmi rekordokat döntöget, akkor nagy valószínűséggel már lefelé fog menni az árfolyam. Ilyenkor miért tiltják felvenni ilyen hitelt?

Amikor az euró 230 ft körül mozgott, mindenkinek ajánlgatták a hitele euróban való felvételét. Amikor meg 300 Ft, akkor csak forint alapú hitel felvétele a "jó üzlet".

Nos, miért is? Várom válaszod....

 

 

Szavazás

Merre forg a lány? (Agyfélteke teszt a Hírek-Cikkek-Fortélyok rovatban)Eredmények

Bejelentkezettek

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Üdvözlünk útkereső!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail
 
Olvasóink értékelése: / 10
ElégtelenKitűnő 

Kedves látogató!

Honlapunkkal olyan közösség építése a célunk, amelynek célja és hitvallása, hogy világunkban egyre fontosabb új, lelki életmód alapján mindenki számára élhető, teljes élet megteremtése. A lelki emelkedéshez sokat kell tenni. De van más lehetőség? Van más esély a túlélésre?

Ha kedved van csatlakozz hozzánk! Szívesen látunk ha új területek önálló szerkesztője akarsz lenni, vagy ha csak időnként ellátogatsz hozzánk.

Ha regisztrálod magad,  saját cikkeket írhatsz és megkapod rendszeres hírlevelünket is.

Tovább a cikkben.

 

Lépj az új tudati dimenzióba Lépj az új tudati dimenzióba!

 

Hitünk szerint a Föld és összes lakója egy hatalmas közösség.  Ha kedveled a sci-fi-t, akkor egy hatalmas elő hajó. Alapvető fontosságú, hogy lakói egymást segítve, az erőforrások gondos elosztásával, közös felhasználásával  biztosítsák minden lény boldog, békés, szereteten alapuló évezredes együttélését.

Minden tanító egyben tanítvány is. Ugyanígy minden tanítvány  tanító is. Ha csak most kezded tudatos életed első lépéseid, vagy ha már sokadik megvilágosodott életedet éled, van nálad olyan információ, gondolat, ötlet, amely segíti a többieket.

Oszd meg velünk építő gondolataid, segíts a kérdésekben, légy társunk a világ felemelésében!

Azt gondoljuk, hogy bolygónk minden lakója a legkisebb  porszemtől az óceánokig, az egysejtűtől a bálnákon át az emberekig közös gyökerekkel rendelkezik.  Van olyan közös vonás, szándék, tudat, bennünk amely a Föld minden lakójával  közös. Ezeket keressük, ezek - a közös nevező - alapján szeretnénk az új világot felépíteni.

Ezért kérünk kerüld a Föld bármely lakóját  a Föld közösségéből kirekesztő, megbélyegző, bármit és bárkit becsmérlő  megjegyzéseidet. Ez ellentétes honlapunk céljával. Találsz sok olyan fórumot, ahol ilyen véleményedet elmondhatod. Ez nem ilyen hely.

Kérlek, hogy támogass, segíts!

Megosztás a FacebookonFacebook Megosztás az iWiW-en iWiW Megosztás a Twitteren Twitter