2017. december 13. szerda
50. hét, 347. nap
Megosztás az iWiW-en Megosztás az iWiW-en                  Megosztás a FacebookonMegosztás a Facebookon                  Megosztás a TwitterenMegosztás a Twitteren --

Gondolj bele:

Szerinted miért akkor tilos a devizahitelek felvétele, amikor magas az árfolyam? Amikor pl a svájci frank árfolyama történelmi rekordokat döntöget, akkor nagy valószínűséggel már lefelé fog menni az árfolyam. Ilyenkor miért tiltják felvenni ilyen hitelt?

Amikor az euró 230 ft körül mozgott, mindenkinek ajánlgatták a hitele euróban való felvételét. Amikor meg 300 Ft, akkor csak forint alapú hitel felvétele a "jó üzlet".

Nos, miért is? Várom válaszod....

 

 

Szavazás

Merre forg a lány? (Agyfélteke teszt a Hírek-Cikkek-Fortélyok rovatban)Eredmények

Bejelentkezettek

Oldalainkat 14 vendég böngészi

Az Önzetlen Szeretet

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail
 
Olvasóink értékelése: / 9
ElégtelenKitűnő 

Részlet B.Kovács Judit: „Júdás Ev-Angel-iuma a magyar néphez” című könyvből

 2005. június 17., péntek

 

Én Vagyok itt, az Úr Jézus Krisztus.

Most Én tanítalak. A mai lecke lényege:


 


AZ ÖNZETLEN SZERETET


Ezt kell megvalósítanotok magatokban mindannyiótoknak. Ez a Hozzám vezető út első lépcsője.

SZERETNI azt jelenti, hogy ELFOGADOM a másik embert, és minden hibájával együtt, azokat ISMERVE VÁLLALOM FEL A MEGSEGÍTÉSÉT.


A Szeretet tehát ELFOGADÁS és MEGSEGÍTÉS. Ebben több a puszta elfogadásnál.


Elfogadhatsz valakit úgy is, hogy elhatárolod tőle magad, de az nem Szeretet. A Szeretet mindig jelent valami PLUSZ TÁMOGATÁST, akkor is, ha háttérben maradsz. Segítheted úgy a másikat, hogy TÁVOL MARADSZ tőle, és úgy is, hogy MELLETTE ÁLLVA SEGÍTED ÚTJÁN. Mindkét mód feltételez TUDATOS ISMERETEKET és TUDATOS TERVEKET.


Megsegíteni pusztán valakit ismeretek nélkül – az nem Szeretet. Segítő szándék és tett – de nem Szeretet. A Szeretet TUDATOS ÉRZÉS és TETT. Nem mindegy, hogy a segítő szándék mögött mi van: elfogadás, vagy elutasítás. Nem kell feltétlenül elfogadás ahhoz, hogy valakit megsegíts, de az ilyen megsegítés nem minősül Szeretetnek. Lehet ösztön, lehet számítás, de nem Szeretet.


A Szeretet nem azonos pusztán azzal az „érzéssel”, amit ti annak hívtok. Az érzés egy fajtáját hívjátok annak, így az csak egy jelölés szétvált érzelmeitek egyikére. A Szeretet nem szétvált érzelem, hanem a TELJESSÉG, az EGYSÉG MEGTEREMTÉSE TUDATOS ISMERETEK ÁLTAL. Nem érzés, nem megnyilvánulás, hanem a

TETT és AKARAT EGYSÉGE, mely a Mindenséget áthatja és összetartja.

FORRÁSA jónak és rossznak, egységnek és elkülönültségnek.

FORRÁSA A MINDENSÉGNEK, ÉS VÉGSŐ CÉLJA.

Az az ERŐ, mely SZÉTÁRAD, és VISSZAVÁRJA RÉSZEIT.

Az a HATALOM, mely a Megváltást hordozza.

Az a TUDÁS, mely az Univerzum Teljessége.

Az a SZÉPSÉG, mely Teremtő Erő.

Az a JÓSÁG, mely átitat mindent.