2022. június 29. szerda
26. hét, 180. nap
Megosztás az iWiW-en Megosztás az iWiW-en                  Megosztás a FacebookonMegosztás a Facebookon                  Megosztás a TwitterenMegosztás a Twitteren --

Gondolj bele:

Segíts magadon, és Isten is megsegít! Csak akkor kapsz, ha tudod, hogy rendelkezel vele.
 

Szavazás

Merre forg a lány? (Agyfélteke teszt a Hírek-Cikkek-Fortélyok rovatban)Eredmények

Bejelentkezettek

Oldalainkat 224 vendég böngészi

Légy az, akinek van!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail
 
Olvasóink értékelése: / 31
ElégtelenKitűnő 

Ez egy lehetőség, hogy megérezd, hogy ha adsz, akkor te olyan vagy, akinek van. Ez beindítja a vonzás törvényét és még több lesz. Így lesz egyre gyorsabb az energia, a pénz és minden egyéb feléd-áramlása.

Tehát:

A fordítások, a webhely üzemeltetése, a kapcsolatos feladataink és nem utolsó sorban a Fénymunka időt, pénzt, fáradtságot igényel.
Kérjük, segítsd tevékenységünket, amit egyéni módon, vagy az itt felsoroltak szerint is megtehetsz:

Pénzbeli támogatással. Utalj pénzt számlánkra, részletek Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

Végy részt tanfolyamainkon, előadásainkon, hívd el családod tagjait, barátaid, ismerőseid, akikről úgy gondolod, hogy, esetleg érdekelheti a téma.
További információk:
Programjaink
Tanfolyamok
ÉTHER Klub
Kik a Hathorok?

Végy részt személyes konzultációkon, ami élethelyzeted megoldásában segíthet. Részletek itt.

Vedd igénybe számítástechnikai szolgáltatásainkat, vásárolj tőlünk számítástechnikai, internet-, irodatechnikai, vagyonvédelmi eszközöket, szolgáltatásokat, programozást, javítást, karbantartást, rendszerfelügyeletet. Regisztrálj nálunk tárhelyet, fejlesztess weblapot, kezeld nálunk levelezőlistád. Ugrás számítástechnikai honlapunkra.

Tőlünk vásárold online számlázó programod. Üzleti POS rendszereid, EDI adatcserével. Ugrás számítástechnikai honlapunkra.

Hívj meg előadni rendezvényeinkre, szervezz számunkra közönséget, ahol előadást, tanfolyamot tudunk tartani. Részletek Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

Bízz meg fordítási feladatokkal angol, vagy német nyelvről. Bármilyen téma jöhet, de legszívesebben spirituális szöveget fordítok. Részletek Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

Töltsd le az előadások hang-, vagy videofelvételét. Részletek Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

Jelölj meg ismerősnek facebookon, vagy iwiw-en, az így küldött anyagok is megtaláljanak és hogy ismerőseidhez is eljusson az információ.

Továbbítsd ismerőseidnek, barátaidnak a küldött ismereteket, fordításokat, információkat.

És megkérünk, regisztrálj honlapunkra, hogy megtudd a legfrissebb híreket, információkat és mi is tudjuk, hogy hány ember van velünk szorosabb kapcsolatban.
A regisztrációt ideiglenesen szüneteltetem, mert támadják a honlapot, ha jelentkezni akarsz a hírlevélre, kérlek írj egy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

Köszönjük, hogy idekattintottál és elolvastad!