2017. október 22. vasárnap
42. hét, 295. nap
Megosztás az iWiW-en Megosztás az iWiW-en                  Megosztás a FacebookonMegosztás a Facebookon                  Megosztás a TwitterenMegosztás a Twitteren --

Gondolj bele:

Szerinted miért akkor tilos a devizahitelek felvétele, amikor magas az árfolyam? Amikor pl a svájci frank árfolyama történelmi rekordokat döntöget, akkor nagy valószínűséggel már lefelé fog menni az árfolyam. Ilyenkor miért tiltják felvenni ilyen hitelt?

Amikor az euró 230 ft körül mozgott, mindenkinek ajánlgatták a hitele euróban való felvételét. Amikor meg 300 Ft, akkor csak forint alapú hitel felvétele a "jó üzlet".

Nos, miért is? Várom válaszod....

 

 

Szavazás

Merre forg a lány? (Agyfélteke teszt a Hírek-Cikkek-Fortélyok rovatban)Eredmények

Bejelentkezettek

Oldalainkat 25 vendég böngészi

Alkotás, teremtés, kreativitás, művészet tanfolyam

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail
 
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

Az alkotás, teremtés, a művészet saját isteni lényegünk. Ha nem ezt éljük, torlaszok állják útját bennünk. Ezeket rajtunk kívül senki nem tudja lebontani, senki nem állhat ki helyettünk a napfénybe. Ki ne vágyott volna műalkotások létrehozására, ki ne érezné, hogy többre képes? Az alkotás célja nem a világhír, hanem az alkotás öröme, az alkotó folyamatból való részesedés. Lehet ez világhírű szobor, vagy festmény, de lehet pár verssor, egy új kötött sapka szerettünknek, gőzölgő szilvásgombóc, vagy egy felszabadító beszélgetés. A lényeg az alkotás mágiája.

2012. december 21. meghozta a változást. Szabad a pálya! Itt a cselekvés ideje! De  mit, hogyan és miképp tehetek? Mi segít és mi akadályoz? Hogy szabadulhatok meg béklyóimtól? Hogy tölthetem be hivatásomat, küldetésemet?

A tanfolyam 12 hete alatt lehetővé válik, hogy saját alkotó erőnket saját magunk felszabadítsuk és valódi teremtőkké váljunk. Elérhetjük, hogy rátérjünk küldetésünk, vágyaink, örömünk és sikereink megvalósítására és elérésére. Mindenki alapvetően egyedül tárja fel önmaga rejtett kincseit, saját tempójában, vágya és érzései szerint. A heti találkozó során az új tanagyagrész leadása mellett megbeszéljük a hét teendőit, feladatait, a korábbi tapasztalatokat.

Dátumok
- 2013. február 6., 13., 20., 27. és a későbbieket a csoporttal közösen döntjük el.

Időpont: 18:00-20:30 (mindhárom alkalommal)

A 12 alkalom díja: 36,000 Ft.
Jelentkezés min. 5,000 Ft befizetésével.

További részletek telefonos, vagy e-mail-es Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. kor.

Helyszín: 1158 Budapest, Klebelsberg Kunó u. 22/B.
Tartja: Bagi Ákos
Weboldal: http://lelekmod.hu/
Kapcsolat: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Megosztás a FacebookonFacebook Megosztás az iWiW-en iWiW Megosztás a Twitteren Twitter

További információk:
- Támogass, segíts!
- Programjaink
- Tanfolyamok
- ÉTHER Klub
- Kik a Hathorok?