Kedves látogató!

Honlapunkkal olyan közösség építése a célunk, amelynek célja és hitvallása, hogy világunkban egyre fontosabb új, lelki életmód alapján mindenki számára élhető, teljes élet megteremtése. A lelki emelkedéshez sokat kell tenni. De van más lehetőség? Van más esély a túlélésre?

Ha kedved van csatlakozz hozzánk! Szívesen látunk ha új területek önálló szerkesztője akarsz lenni, vagy ha csak időnként ellátogatsz hozzánk.

Ha jelentkezel a listánkra, és megkapod rendszeres hírlevelünket is.

 

Lépj az új tudati dimenzióba Lépj az új tudati dimenzióba!

 

Hitünk szerint a Föld és összes lakója egy hatalmas közösség. Ha kedveled a sci-fi-t, akkor egy hatalmas, élő űrhajó. Alapvető fontosságú, hogy lakói egymást segítve, az erőforrások gondos elosztásával, közös felhasználásával biztosítsák minden lény boldog, békés, szereteten alapuló évezredes együttélését.

Minden tanító egyben tanítvány is. Ugyanígy minden tanítvány tanító is. Ha csak most kezded tudatos életed első lépéseid, vagy ha már sokadik megvilágosodott életedet éled, van nálad olyan információ, gondolat, ötlet, amely segíti a többieket.

Oszd meg velünk építő gondolataid, segíts a kérdésekben, légy társunk a világ felemelésében!

Azt gondoljuk, hogy bolygónk minden lakója a legkisebb porszemtől az óceánokig, az egysejtűtől a bálnákon át az emberekig közös gyökerekkel rendelkezik. Van olyan közös vonás, szándék, tudat, bennünk amely a Föld minden lakójával közös. Ezeket keressük, ezek - a közös nevező - alapján szeretnénk az új világot felépíteni.

Ezért kérünk kerüld a Föld bármely lakóját a Föld közösségéből kirekesztő, megbélyegző, bármit és bárkit becsmérlő megjegyzéseidet. Ez ellentétes honlapunk céljával. Találsz sok olyan fórumot, ahol ilyen véleményedet elmondhatod. Ez nem ilyen hely.

Kérlek, hogy támogass, segíts!

Megosztás a FacebookonFacebook